• Bestel in slechts 3 stappen

 • 1. Voer e-mail in

 • 2. Betaling afronden

 • 3. Ontvang de code

 • 1.Voer e-mail in

 • 2.Betalen

 • 3.Ontvang de code

Destiny 2 PC

8

Verkocht!

146 reviews
9/10
146 reviews
9/10

20,95

Prijs per stuk

59,99

Prijs per stuk

Destiny 2 PC

€ 20,95

Prijs per stuk

59,99

Prijs per stuk

 • Meer dan 1mln tevreden klanten!
 • Geen verborgen kosten!
 • 100% Product garantie!
 • 24/7 Live Supported!
 • Code direct geleverd!
Let op! Dit is een digitaal product! De code wordt per email verzonden!

Destiny 2 PC
 • Meer dan 1mln tevreden klanten!
 • Geen verborgen kosten!
 • 100% Product garantie!
 • 24/7 Live Supported!
 • Code direct geleverd!

Destiny 2 PCDestiny 2 is op 1 oktober 2019 verplaats naar een nieuwe PC Platform. Als je Destiny 2 op de PC wil blijven spelen, zorg er dan voor dat je al je Battle.net codes claimt voordat je je content naar het nieuwe platform op Bungie’s site verplaats.


Het verplaatsen van je game data kan tot wel 7 dagen duren.

 

Van het huis van Activitsion dat de blockbuster games Call of Duty bracht, komt nu een andere actie shooter game die de gaming wereld aan zijn voeten heeft. Destiny 2, het vervolg op Destiny, neemt je mee op een reis van epische omvang door de gehele Melkweg. In zijn filmische campagne mode, introduceert Destiny 2 PC een wereld vol boeiende personages waar je moet vechten om je huis terug te winnen.

Voer oorlog met je vrienden en mede-Destiny 2 liefhebbers met meerdere coöperatieve game modes of neem het tegen ze op in heftige multiplayer catch-ups. Destiny 2 voor de PC bevat schaalbare schermresoluties tot meer dan 4K, een aanpasbaar gezichtsveld, onbeperkte frame rate, ondersteuning voor speciale/ultra-wide monitor configuraties en veel meer.

*Speciale Features*

Legendarische Campaign Mode: Ga op een gigantische reis vol actie en avontuur om het op te nemen tegen het Red Legion dat koste wat het kost jou en je broeders wil vernietigen en je thuisplaats wil veroveren – de enige veilige stad op de planeet.

Co-Op Gameplay: In Strike Mission zul je vijandige kampen moeten binnendringen met maximaal drie spelers om al de actieve bedreigingen uit te schakelen. In de ultieme Raid coöperatieve uitdaging moet je een team van zes samenstellen om een kans te maken. Verdien waardevolle beloningen, uitrustingen en wapens terwijl je je een weg vecht door deze leuke en uitdagende game modes.

Meeslepende Multiplayer Game Mode: Stel je Destiny 2 skills op de proef in 4 versus 4 leden match-ups tegen ander spelers van over de hele wereld.

Hunters: Dodelijk met een zwaard en razendsnel, Hunters zijn slim en genadeloos. Ze jagen over het slagveld, op zoek naar hun volgende slachtoffer. Ze nemen graag grote risico’s omdat die het meeste opleveren.

Titans: Je hebt geen chirurg nodig als je al een hamer hebt! Voorbereid voor oorlog en gebouwd voor kracht, Titans beschermen je onverschrokken tegen al je vijanden.

Warlock: Warlocks zijn deskundige strijders van het licht. Hun geest zit vol met dodelijke geheimen. Op het slagveld kunnen die geheimen de realiteit zelf vernietigen.

Van de makers van de geprezen hit game Destiny, komt nu het langverwachte volgende deel; een actie shooter die je meeneemt op een episch avontuur dat zich in het hele zonnestelsel afspeelt.

De laatste veilige stad van de mensheid is gevallen onder de overwelvende invasie kracht, die door Ghaul, de machtige commandant van het brute Red Legion, geleid wordt. Hij heeft de kracht van de Guardians van de stad ontnomen en dwong de overleveraars te vluchten. Je zult je in mysterieuze, nog nooit ontdekte wereld van ons zonnestelsel begeven om een arsenaal aan wapens en verwoestende nieuwe gerechtvaardigdheden te ontdekken.  Om the Red Legion te verslaan en Ghaul te confronteren, moet je de helden, die over het hele land verspreid zijn, bijeenbrengen, om samen te staan en terug te vechten om ons thuis te heroveren.

Een minimum van 68 GB aan beschikbare hard drive opslagruimte is sinds September 2017 vereist. Opslag vereisten kunnen groter worden. Ga na September 2017 naar www.destinythegame.com/size-requirements zodat je de huidige vereisten kunt zien voordat je de game koopt. Het kan extra opslag vereisen voor de set-up, features en updates, inclusief verplichte in-game updates die je moet downloaden om verder te kunnen gamen. Spelers zijn zelf verantwoordelijk voor de kosten van breedband internet, dat vereist is. Er kunne extra kosten zijn voor online content en features.

Belangrijke elementen en functionaliteiten kunnen een abonnement voor een bepaald platform vereisen, die apart verkocht worden. Ga naar www.destinythegame.com. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing.

DESTINY 2 is gewoon hier op cheapestgamecards.be beschikbaar voor de beste prijs.

Hoeveel kost DESTINY 2?

De standaardprijs voor DESTINY 2 is afhankelijk van de winkel waar je hem van koopt.

Vergeet niet dat het vinden van de goedkoopste DESTINY 2 tot wat problemen kan leiden doordat veel online verkopers gestolen of illegale codes hebben.

Onze DESTINY 2 codes zijn 100% betrouwbaar (check onze FAQ’s maar) en ze zijn één van de meest goedkope DESTINY 2 codes die op de markt beschikbaar zijn. Onze prijzen zijn zo laag doordat we in een  bulk kopen waardoor wij jou afgeprijsde DESTINY 2 codes kunnen aanbieden.

Je kunt er zeker van zijn dat onze codes voor jou zullen werken. Als je toch nog enige vragen of problemen hebt met onze codes, vergeet dan niet dat je 24/7 met onze livechat contact op kunt nemen voor al je vragen.

Hoe koop je DESTINY 2?

Het bestellen op cheapestgamecards.be is zo simpel als wat! Vul gewoon je emailadres in, selecteer een betaalmethode en voltooi de betaling!

*Zorg ervoor dat indien je Paypal gebruikt het emailadres dat je opgeeft dezelfde is als die van je account*

Binnen een paar seconden na de betaling zal je je digitale code op je scherm ontvangen en in je mailbox (vergeet niet je Spam te checken als er niks verschijnt!)

SYSTEEM VEREISTEN

4K Resolution Support (3820x2160)

Uncapped framerate

Full mouse and keyboard support with custom key mapping

Text chat

Adjustable Field of View

Detailed PC settings screen

21:9 monitor support

Hoe koop ik Destiny 2 PC?

Het kopen van Destiny 2 PC van Cheapestgamecards.be is zo simpel als 1 2 3!

Vul simpelweg je emailadres in, selecteer een betaalmethode en voltooi de betaling!

Waarom moet je bij ons winkelen?

 • Onze digitale codes zijn 100% legaal en zijn van officiële leveranciers gekocht.
 • Wij hebben een van de meest goedkope Destiny 2 PC op de markt.
 • Meerdere betaalmethodes.
 • Bij aankoop sturen we je de digitale code direct en rechtstreeks naar je email adres .
 • Efficiënte en effectieve klantenservice als je vragen of problemen hebt met betrekking tot de software.

</div
 • Pre-order producten zullen op de aangegeven releasedatum geleverd worden terwijl items die in voorraad zijn direct geleverd worden onder voorbehoud van eventuele security checks.
 • Aankopen voor commercieel gebruik worden niet geaccepteerd.
 • Je koopt alleen een digitaal product.
 • Check voor meer informatie onze FAQ’s.
 • Als je enige problemen met een aankoop ondervindt, meld het dan alstublieft door middel van ons contact formulier
 • Deze downloadbare codes zijn geproduceerd door de ontwikkelaar van de game en zijn daarom origineel.
 • De codes hebben geen verloopdatum.
 • Downloadbare Content of DLC producten – Je moet in het bezit zijn van de originele game om deze uitbreiding te spelen.

Recensies

Help ons en anderen door een review achter te laten! Gebruik onze 24/7 LiveChat voor al je vragen!

Trustscore 4,56

Helpdesk

Heb je geen code ontvangen of is de code onjuist. Of heb je een vergissing gemaakt in de aanschaf van je digitale code land geldigheid. Dan kun je contact opnemen met de helpdesk.

Nieuwsbrief

Wij zijn altijd onze promoties aan het updaten en speciale aanbiedingen. Mis ze niet en vul uw email in om de nieuwsbrief te ontvangen.